Doda

Despre mine nu prea am ce sa va spun, ca nu sunt „mare si tare ” , numele il stiti dupa denumirea blogului , deci va ramane ce pot sa va arat, in locul detalilor neinteresante . Am sa incerc sa va postez tot felul de comentarii ironice si amuzante  , insotite de poze un pic mai dramatice din punct de vedere moral . Mergem pe ideea : ,, facem haz , de necaz ” si vom vedea ce o sa iasa . Sper sa fiti multumiti dupa vizitarea blogului , iar comentariile , criticile si parerile sunt la ele acasa . Va multumesc . Cu stima, Octavian Doda .

Comentarii
  1. Salve

    Ma numesc Constantin dar prietenii ma stiu de BuBa . Sunt din Alba Iulia si ma intereseaza daca mai iesi la jocurile de airsoft . Daca „da” , da-mi te rog un semn pe adresa constantinbulgaru@omniactiv.ro . Multumesc anticipat.

  2. dodaoctavian spune:

    Eu nu mai joc , dar colegii inca o fac . Te pot ajuta cu ceva ?

  3. Seful Tau spune:

    Buna ziua. Ma numesc DuchePaduche. Am o problema. Sper ca ma puteti ajuta. De curand, m-am scarpinat tare in fund. Ma durea rau cand ma uitam la Pro-tv , asa ca n-am avut de ales. De un timp mi-a iesit un furuncul. Oare mai pot sa mananc conopida murata cu supa de taietei? Ca nu imi mai simt degetele de cand a scazut presiunea apei boiler.
    Si de ce aveti asa frumoase poze pe acest Blog, dar pe cele facute de Foxy a lui Goxy ce pune Folii auto , nu le trimite-ti prin mail? Sa fie de vina acel ce bea multa bere Ursu`s ? Acel betiv notoriu si bruta congenitala? Poate ca ma puteti ajuta cu sfat. Va multumesc si felicitari ptr. blog. Frumoase urari de sarbatori. Casa de piatra!

  4. dodaoctavian spune:

    Nu avem sfaturi , dar va multumesc pentru urari !!! 🙂

Lasă un comentariu