Ipas land

Posted: iunie 27, 2011 in " Blocuri de vis "
Etichete:,

IPAS Land ,sau postcomunist , numit Compa ; un cartier frumos , gen Primaverii , dar ce spun eu  Primaverii , mai bine zis Malibu , ori Beverly Hills 90210 . Un cartier construit pentru muncitorii fabricii de piese auto devenit in ani visul de resedinta al politicienilor , oamenilor de afaceri , vedetelor s.a.m.d . Cine are o proprietate in zona se poate numi un om realizat atat material cat si moral, iar printre acesti „norocosi” ma numar si eu , dar fericirea mea e cu atat mai mare pentru ca stau la etajul nr 4 , iar panorama este magnifica . Oricat de mult incerc sa va descriu acest paradis, nu pot sa reusesc prin cuvinte , acestea fiind de prisos . Vizionarea face toti banii .

Comentarii
  1. dodaoctavian spune:

    Astept orice fel de comentarii . Sa stiti ca nu vreau sa arat numai partea urata a orasului , dar cred ca cineva trebuie sa arate si asta .

  2. aici imi place descrierea:D…ar trebui sa scrii un scenariu:D

  3. Vecinu:) spune:

    Pozele inrautatesc situatia :), locuiesc de cand ma stiu in cartieru asta. Nu-i chiar cel mai urat cartier din Sibu.

  4. dodaoctavian spune:

    Ai drepatate , nu e cel mai urat cartier , intotdeauna e loc de mai rau . Eu cred ca daca ar demola centrala termica si ar face un spatiu verde in locul ei , ar schimba radical infatisarea .

  5. puiu spune:

    mah numa la ipas ai putut poza??dute in broscarie k sunt sobolanii de 30 de cm

  6. puiu spune:

    plm cauta alte locuri in sibiu unde bantuie foamea si saracia,putai sa pozezi si u partile bune ale cartierului,spalatoria si benzinaria si bl 65 bl meu ha ha ha

    • dodaoctavian spune:

      :)) Daca pozam partile bune
      nu aveau nici o valoare . Cine stie poate odata si odata vor darama centrala aia tampita si vor face un spatiu de joaca pentru copii . Asta ar mai schimba in bine . O sa ajung si in broscarie si in multe alte locuri din sibiu , dar stau cam prost cu timpul. Numai bine.

Lasă un comentariu